Hoppa till innehåll

Flockterapi

Vill du få hästarnas hjälp med att växa som människa?

Är du nyfiken på hur det är att meditera med hästar?

Det händer något fantastiskt när häst och människa möts. De vet omedelbart vad du kommer med och vad du behöver. Hästarna hjälper dig att hitta din balans, att få fatt på det du söker. Hästarna speglar dig, det du står i men också ditt sanna jag. De ser dig som den du är i grunden; hel, stark och strålande. De möter dig på det sätt du behöver för att komma vidare. Det kan vara ren empati och kärlek men också skarpa iakttagelser eller precis de frågor du behöver för att växa.

Vi bjuder in till flockterapi 8 vardagar 9.30-11.30 där du får arbeta tillsammans med hästarna. Du får hjälp med en introduktion, sedan består arbetet mestadels av att du är närvarande och lyssnar in själv tillsammans med flocken. Du kan vara väldigt nära just en häst eller sitta en bit ifrån och få hjälp av flocken som helhet.

Träffen äger rum i Kode, strax norr om Kungälv. Flockterapin leds av Frida Steen på www.stengardsgarden.se

Jag är hennes glada assistent på flockterapin.

Vi har också heldagskurser ibland och då är det en lördag eller söndag. Jag leder retreater tillsammans med Frida och hästarna och även kurser i intuitiv kommunikation.

Vårens grupp är full, men om du är intresserad av att vara med framöver eller komma på en helgkurs, maila mig på evalotta@stiernholm.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.