Medial vägledning

Jag brukar börja med att tona in mig på dig och berättar vad jag ser i din själ. Det brukar bli djupa, ärliga och väldigt fina samtal där du känner dig sedd och förstådd och stärkt. Det blir tydligt vad som format dig men också vilka tillgångar du har och hur din utvecklingsväg framåt ser ut på en själslig nivå. Mina största gåvor ligger i att kunna se in i din själ med kärlek och empati och leda dig närmare ditt sanna jag. Det här har jag ägnat mig åt under lång tid.

Jag kan göra en tidigare liv-regression med dig där du får gå tillbaka och upptäcka och utforska ett tidigare liv. Sessionen görs under en lätt hypnos där du är vaken med i kontakt med ett annat tillstånd samtidigt.

Det händer att jag fångar upp närstående som gått ur tiden och som finns med dig. Det kan också vara så att jag ser en ängel eller liknande som är med dig. Det brukar då handla om att förmedla empati, förståelse, kärlek, vägledning och själsligt helande.

När jag arbetar, gör jag det ödmjukt och empatiskt. Det är det absolut viktigaste för mig. Jag berättar vad jag får en känsla av, och så får du respondera på den. Syftet med samtalet är att utforska, såklart, men framförallt att förmedla klarhet med stor empati och kärlek.

Jag har en bakgrund som teolog och pastor. Jag ser mig som att jag är en kanal, jag står till förfogande för det större, för en andlig verklighet som vill nå oss med sin villkorslösa kärlek och godhet. Jag älskar att få vara redskap för den kraften. Den går genom mig. Det är inte viktigt för mig att sätta ord eller namn på den, men jag älskar den och den älskar mig.

Det villkorslöst älskande vill nå oss hela tiden. I grunden handlar det om att öppna för det och lära sig att tillåta sig att vara villkorslöst älskad. Det är den röda tråden i allt jag gör. Man behöver öva på att villkorslöst möta och älska sig själv, på att sårbart ta emot sina känslor och behov och ta ansvar för dem och på att inte döma eller värdera något av det man ser när man blickar inåt. Det för oss närmare kärleken som bor i vårt innersta.

55 min kostar 950:-

Samtalen äger rum strax norr om Göteborg.