Om Evalotta

Jag arbetar med intuitiv vägledning i olika former – i samtal, genom medial vägledning, i kurser, tillsammans med hästar eller på retreat.

Jag har en bakgrund som teolog och coach. Därtill har jag bl a utbildningar i NVC (empatisk kommunikation) som genomsyrar allt jag gör, i Enneagrammet och Zenmeditation. Jag är även utbildad som medium i den lappländska traditionen.

Innan jag startade min egen verksamhet har jag arbetat som studentpräst, som zenmeditationslärare, andlig vägledare och själavårdare.

Jag har alltid haft ”tunna väggar” till den andliga dimensionen i tillvaron. För mig är den högst påtaglig. Jag har en stark och innerlig relation till den kärlek som lever och bor i mig, som är mitt sannaste jag och samtidigt större än jag. Den kärleken vägleder mig genom livet. Den är hemma. Den vägleder mig med vishet och klarsyn.

Jag är hemma i såväl den kristna andligheten som i det mediala. Buddistisk psykologi har mycket klokt att tillföra. Hästar och andra djur är mina bästa vägledare. Jag känner igen mig i och känner mig hemma hos mystikerna.

Ingenting sitter i formen. Det viktiga är det öppna hjärtat, empatin, kärleken och modet att sårbart skala av för att hitta in till kontakt med det som är djupast sant.

I många år har jag arbetat med samtal (par och enskilda), vägledning och coaching. NVC, meditation, drömarbete och andlig vägledning har haft mitt fokus. I nuläget ägnar jag mig främst åt att vägleda människor till att hitta en djup, empatisk och klarsynt kontakt med sig själva.

Därtill bor jag på landet, badar i havet året om, försöker lära mig japanska, älskar trädgårdar och latinska växtnamn och tycker om att lära mig saker. Jag har en liten hund och en familj som jag älskar väldigt mycket. Jag reser gärna till Japan, USA och Schweiz och andra trevliga ställen så ofta jag får möjlighet.

Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.