Relationen till sig själv
Lämna en kommentar

Innerst inne är bara ljust

Innerst inne och långt in är helt olika saker. Det är inte ovanligt att blanda samman dem. 

Långt in kan det sitta gamla sår och obearbetade, outforskade känslor. Där kan det vara obehagligt att vara, i synnerhet om man dömer sig själv. Det där är dock inte innerst inne, utan bara etapper på vägen mot innerst inne. På andra sidan allt det där finns frid och glädje. Kärlek, frid och glädje. Ljus som bär, berör och förändrar. 

Det som fastnat långt in, hamnar i vägen för kontakten med det underbara som finns innerst inne. Det är därför jag älskar att öppna upp och utforska vad jag än finner inom – jag vill till frid och glädje och alla hinder på vägen är dörrar dit. Innerst inne är fantastiskt. Där är bara ljus, vishet, frid och lugn. Där är kärleken, den villkorslösa.

Lagrad under:Relationen till sig själv

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.