Hoppa till innehåll

Innerst inne är bara ljust

Innerst inne och långt in är helt olika saker. Det är inte ovanligt att blanda samman dem. 

Långt in kan det sitta gamla sår och obearbetade, outforskade känslor. Där kan det vara obehagligt att vara, i synnerhet om man dömer sig själv. Det där är dock inte innerst inne, utan bara etapper på vägen mot innerst inne. På andra sidan allt det där finns frid och glädje. Kärlek, frid och glädje. Ljus som bär, berör och förändrar. 

Det som fastnat långt in, hamnar i vägen för kontakten med det underbara som finns innerst inne. Det är därför jag älskar att öppna upp och utforska vad jag än finner inom – jag vill till frid och glädje och alla hinder på vägen är dörrar dit. Innerst inne är fantastiskt. Där är bara ljus, vishet, frid och lugn. Där är kärleken, den villkorslösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.