Hoppa till innehåll

Att försöka är att lyckas

Hur tar du dig dit du vill komma i livet?

Idag tänker jag på det här med att vara nybörjare på något man försöker lära sig. Det kan vara en utmaning. Det är lätt att se allt man inte kan eller har än och missa det stora i att faktiskt försöka!

En sak som brukar hjälpa mig är att tänka att om jag börjar idag och gör lite varje dag, då kommer jag att vara på en helt annan plats om ett år.
Då kommer jag att ha tagit mig vidare och därifrån kan jag fortsätta att göra små saker som för mig framåt, steg för steg.

Om målet är att lyckas, kan man misslyckas.

Om målet är att försöka, så lyckas man när man gör det helt oberoende av hur det går. Om målet inte är att lyckas, inte att göra det perfekt eller ens bra, utan bara att försöka, så kan man inte misslyckas om man provar.

Att försöka blir att lyckas.

Så jag tänker försöka lite varje dag, för då kommer det att leda mig dig jag vill.

Hur gör du för att ta dig framåt och erövra nya områden i ditt liv?
Berätta för mig!

Med värme,

Evalotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.