Podd
Lämna en kommentar

På djupet om att vara tydlig eller otydlig

Vi började dagen med en konflikt oss emellan som därefter resulterade i det här avsnittet om att vara tydlig eller otydlig. Om hur olika vi är som människor och vad som får oss att känna oss mest fria och bekväma. Är det att bestämma, bli konkret och tydlig eller att låta det hela vara lite mer flytande och öppet? Och hur gör man egentligen när man har olika ideal?

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.