Podd
Lämna en kommentar

På djupet om att våga visa sig och hantera skam

Det är på många sätt både spännande och utvecklande att ta sin plats och visa sig – vem man är, vad man vill och kan. Men det är sårbart också. En kritisk kommentar just som man står där och pratar kan väcka den där osäkerheten som får en att komma av sig och sedan – skam. Det här handlar om hur man kan tappa sig och hur man kan hitta tillbaka. Och så det här med skam, varför känner många av oss skam? Hur tar den sig uttryck och hur hanterar vi den?

Välkommen att lyssna och kommentera!

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.