Podd
Lämna en kommentar

Andligheten vi alla har i oss

Det finns så många sätt att erfara och beskriva den andliga dimensionen i livet. Vi har den i oss, som en genklang i vårt inre när vi berörs av musik, som en inre kärlekslåga, som en kreativitet som infinner sig och på en rad andra sätt. Någon känner sig buren, men skulle inte kalla det av ”Gud”. Någon annan känner sig som ett med allt i naturen, men är det tro? Det är lätt att de som har nära till de andliga orden och de klassiska upplevelserna formar vår bild av vad andlighet är, men hur ser den egentligen ut, andligheten vi alla har i oss?

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.