Hoppa till innehåll

Hur våra djupa inre dalar hänger ihop med våra högre höjder

Om att gå i terapi, utforska sina skuggsidor och se hur ens högsta höjder hänger ihop med ens inre djupa dalar. Evalotta tappar sig i vilsenhet och Maria påminner henne om värdet i att vara i såväl sitt mörker som sitt ljus. Allt det där vi har i oss av mönster och svårigheter är verkligen bara en del i en helhet där vi också är så mycket mer. Vi utforskar hur man kan bli fri att röra sig obehindrat i alla delar av sig själv, se aspekterna av sig själv i en helhet och storsint tillåta sig att vara som man är. Vi pratar också om vikten av självdistans, empati och att inte bli en karikatyr av sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.