Podd
Lämna en kommentar

Hur våra djupa inre dalar hänger ihop med våra högre höjder

Om att gå i terapi, utforska sina skuggsidor och se hur ens högsta höjder hänger ihop med ens inre djupa dalar. Evalotta tappar sig i vilsenhet och Maria påminner henne om värdet i att vara i såväl sitt mörker som sitt ljus. Allt det där vi har i oss av mönster och svårigheter är verkligen bara en del i en helhet där vi också är så mycket mer. Vi utforskar hur man kan bli fri att röra sig obehindrat i alla delar av sig själv, se aspekterna av sig själv i en helhet och storsint tillåta sig att vara som man är. Vi pratar också om vikten av självdistans, empati och att inte bli en karikatyr av sig själv.

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.