Hoppa till innehåll

Om att söka det man längtar efter och hitta det i sig själv

Någonstans därute finns det nog, det vi längtar efter. Kanske i den perfekta relationen, i den perfekta situationen, i den efterlängtade bekräftelsen. Längtan efter att finna det där som ska få oss att känna oss levande, älskade, i kontakt med den kreativa kraften kan bli en starkt drivkraft i livet och önskan om att finna det utanför oss själva finns där som ett hopp vi ogärna ger upp. Och visst kan vi finna både kärlek och kreativ inspiration i mötet med varandra och livet, men det vi djupast längtar efter kan vi inte finna där. Det vi djupast söker, finns inom oss. Där finns den vibrerande källan. Där finns friden och lugnet. Där finns den stora kärleken, meningen och det kreativa flödet. Det kan väckas av något i det yttre, men sedan behöver vi släcka vår törst på annat håll.

Det är lätt att projicera allt gott på det där utanför och tro att det är där det finns. I det här avsnittet pratar vi om det och om hur vi letar oss tillbaka, in, hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.