Hoppa till innehåll

Sårbarhet som tillgång och styrka

Hade vi inte känt oss sårbara, hade vi inte behövt våra försvar. Vi har alla sårbarheten i oss, hur fördold den än är under allt vi tar till för att känna oss mer trygga i världen. Vi blir inte mer sårade för att vi håller sårbarheten ifrån oss, snarare tvärtom. Evalotta pratar om hur visad sårbarhet hör ihop med mod, styrka och beslutsamhet. Maria gör en klockren analys av hur vi i vår tid försöker lösa ”sårbarhetsproblemet” med regler för hur man får säga och göra och visar hur det inte håller. Lösningen heter istället visad och delad sårbarhet.[podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/21605585/height-orig/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/forward/custom-color/87a93a/height/90″ height=”90″ width=”100%” placement=”bottom” theme=”custom”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.