Hoppa till innehåll

Vad händer när vi möts?

Vad försiggår egentligen under ytan när vi möter varandra? Vad skulle vi se om vi var transparenta? Vi pratar om hur det är att mötas när vi inte riktigt är i form, när bekräftelsen uteblir, när mötet är lite svårt. Vi har nog alla med oss olika omedvetna idéer om vad vi behöver leva upp till i mötet för att det ska bli bra. Det behöver vi inte tänka på när allt går lätt, men när det inte blir som vi önskar blir det tydligt för oss. Det är en sak är att mötas när vi känner oss sprudlande, och en helt annan att göra det när vi är mer avskurna från oss själva. Vi går på djupet med mötet, en dag när vi själva är lite känsliga för att just mötas.[podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/21605582/height-orig/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/forward/custom-color/87a93a/height/90″ height=”90″ width=”100%” placement=”bottom” theme=”custom”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.