Hoppa till innehåll

Att förstå och bli förstådd

Det är fantastiskt att verkligen bli förstådd på djupet. Att nå fram, få kontakt, känna sig sedd. Det är intimt, det kommer nära. Det kan också skrämma, för tänk om den andre stöter bort när man ör som mest sårbar. Att verkligen få förstå en annan, är nyckeln till att inte döma. Vi dömer bara det vi inte förstår och när vi verkligen förstår så blir det lätt att känna såväl kärlek som empati för den andre. Att förstå sig själv är också viktigt, och hur gör man sig ens förstådd när man inte förstår sig själv? Om det här och om empati, utmaningen och konsten att kommunicera sig själv till någon annan och om det som försvårar och möjliggör mötet pratar vi om i det här avsnittet. Välkommen att lyssna![podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/21605576/height-orig/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/forward/custom-color/87a93a/height/90″ height=”90″ width=”100%” placement=”bottom” theme=”custom”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.