Podd
Lämna en kommentar

Om anknytningsmönster i nära relationer

Dras du till omöjliga relationer igen och igen, utan att förstå varför? Vill du alltid mer närhet än den andre eller känner du dig lätt instängd när en relation kommer för nära? Då kan du ha ett otryggt anknytningsmönster. I det här avsnittet ger Evalotta ger oss en introduktion kring anknytningsmönster Hon beskriver den där dansen, den starka och svåra dynamik som kan uppstå mellan en undvikande och en ambivalent och pratar om hur man förstå och hjälpa sig själv när man trasslat in sig. Vill du, kan du läsa många fördjupande texter om detta på Evalottas hemsida www.evalottastiernholm.se Välkommen att lyssna!

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.