Hoppa till innehåll

Enneagrammets andliga djup – introduktion

Vi pratar om hur andligheten ger en djupdimension åt psykologin och psykologin ger verktyg för att komma närmare sin sanna natur, sin essens. Att arbeta med sig själv handlar ur ett andligt perspektiv mycket om att skala av de lager man byggt på genom livet. Att skala fram den vi djupast är och alltid har varit. Vi introducerar en serie kommande poddavsnitt om enneagrammets andliga aspekter. Vi pratar om att vi behöver lära känna vår personlighet men också inse att vi behöver bli fria i förhållande till vår personlighet för att istället bottna i vårt djupare vara.[podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/21605570/height-orig/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/forward/custom-color/87a93a/height/90″ height=”90″ width=”100%” placement=”bottom” theme=”custom”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.