Hoppa till innehåll

Dras du till omöjliga relationer?

Känner du igen dig i att du dras till relationer där det blir en viss typ av energi? En känsla av kontakt, igenkänning, att höra ihop och förstå varandra på ett väldigt speciellt sätt? Ofta är energin stark, elektrisk, och relationen berör på djupet.

Har du försökt fördjupa en sådan relation och märkt att det inte är det lättaste? Det som till en början verkade vara så självklart, visar sig ganska snart vara svårt och arbetsamt. Det blir känslomässigt intensivt och du dras in i något som du antingen får en impuls att fly bort ifrån eller en impuls att vilja vara nära mest hela tiden.

Den här typen av relationer är vanliga och beror på de anknytningsmönster vi har med oss sedan vi var små. Det är starka krafter och vi tenderar att upprepa de här mönstren igen och igen genom livet. Det tar mycket energi och gör att det blir svårt att vara kvar i relationen eller att må bra i den.

Det finns dock mycket man kan göra för att slippa det här smärtsamma och svåra mönstret. En sak är att lära sig mer om anknytningsmönster. Jag har skrivit mycket om det och det finns att läsa fritt på min hemsida. Det finns att läsa på andra ställen också, men det som är speciellt med mina texter är att jag beskriver allt ur ett väldigt empatiskt perspektiv som gör att man känner sig förstådd och bekräftad på ett skönt sätt.

Eftersom behovet av att få hjälp med den här typen av mönster är så stort, har jag även tagit fram två onlinekurser där man får hjälp med att gå på djupet med sina mönster. På ett varmt och generöst sätt går jag igenom hur man kan arbeta med de svårigheter som kommer med mönstret. Det är en kurs som tar en närmare sitt hjärta och man får växa i förståelse för hur man fungerar och hur man kan ta hand om sig på konstruktiva sätt. Jag finns även tillgänglig för individuell hjälp via mail under kursens gång, helt fritt.

Om du är nyfiken, kan du läsa mer här.

Alla kurser: https://evalottasonlinekurser.thinkific.com

Undvikande anknytningsmönster: https://evalottasonlinekurser.thinkific.com/courses/undvikande-anknytningsmonster-forsta-ta-hand-om-och-kom-vidare

Ambivalent anknytningsmönster: https://evalottasonlinekurser.thinkific.com/courses/ambivalent-anknytningsmonster

Med värme,

Evalotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.