Podd
Lämna en kommentar

Sjuan, livsglädjen och möjligheterna

I det här avsnittet fokuserar vi på arketyp sju. Sjuan, den energifyllda som tar sig an livet som barn i en godisaffär. Sjuan som ser möjligheter och trivs med fart och fläkt, men som kan få anstränga sig för att bromsa upp och känna efter på djupet. I det här avsnittet har jag med mig Frida Steen, eftersom Maria Larsson hade fullt med jobb. Välkommen att lyssna!

Lagrad under:Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.