Aktuellt, Podd
Lämna en kommentar

Vi är tillbaka! Om enneagram, introversion och olikheter.

Vi pratar om nya insikter i enneagrammets värld, om att vara tillsammans med typer som är helt olika en själv och om att vilja göra tillsammans eller själv. Vi reder ut vart Maria egentligen tog vägen. Evalotta berättar om hur hon insett hur mycket hon introjicerar och förklarar hur introjektion fungerar. Välkommen att lyssna!

Lagrad under:Aktuellt, Podd

av

Jag har bakgrund som teolog och empatisk coach med hemvist i den mystika skolans andlighet. Välkommen att kontakta mig på evalotta@stiernholm.se. Du får gärna länka till min blogg om du vill, men inte kopiera texterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.