Hoppa till innehåll

Enneagrammet – en väg till ditt sanna jag

Vill du också komma mer i kontakt med ditt sanna jag, den du är under alla de strategier och mönster du lärt dig använda för att bli trygg, älskad och värdefull? Vill du hitta ut ur de begränsande mönster som just du tolkar verkligheten igenom och istället kunna se mer fritt och klart? Vill du få en djup insikt om hur du själv och andra fungerar och förstå på ett djupare plan?

Då kan jag verkligen och med emfas rekommendera en kurs i enneagrammet! Jag håller fysiska kurser ibland, men jag har även gjort en onlinekurs som du kan arbeta med hemma i din egen takt. Den är gedigen. Du får gärna maila mig under kursens gång och dela tankar.

Enneagrammet är det mest mångfacetterade verktyg jag stött på.

Det har andliga dimensioner och djup i kombination med psykologisk skärpa. Det ringar in en rad personlighetstyper på ett pricksäkert sätt, men syftar i grunden till att frigöra oss att vara de vi egentligen är.

Du kan läsa mer om kursen här:

Välkommen!

Evalotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.