Hoppa till innehåll

Enneagramkurs – fysiska träffar, 2 dagar

Välkommen på en tvådagarskurs i enneagrammet! Obs – endast 2 platser kvar.

Enneagrammet är ett fantastiskt utvecklingsverktyg för den som tycker om att arbeta med sig själv och sin utveckling. Det är även ett verktyg för självinsikt, insikt om hur andra fungerar och för att komma bortom de begränsande mönster och bilder av verkligheten som just man själv går runt med.

På den här kursen kommer du att få en grundlig, djuplodande genomgång av hur enneagrammet fungerar. Du kommer att bli introducerad till enneagrammets andliga dimensioner och hur vi alla i vår essens redan är allt det där vi strävar efter. Kursen fokuserar på skärningspunkten där psykologi och andlighet möts. Du kan därför ha stor glädje av kursen vare sig du kan en del om enneagrammet sedan innan eller är nybörjare.

När: Må 8/5- ti 9/5 kl 9-16.
Var: Kolboryd, Lerum
Pris: 2360:- ex moms (2950:- ink moms) för båda dagarna.

Anmälan till evalotta@stiernholm.com

Välkommen!


Med värme,
Evalotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.