Hoppa till innehåll

Podradioprogram med mig om tro

En vän till mig har ett podradioprogram där han pratar med präster, pastorer och annat löst folk om deras tro och livshållning. Jag fick äran att vara med där och prata länge om något som ligger mig varmt om hjärtat. Samtalet rör andlighet, högkänslighet, hur jag tycker att kristen tro går fint ihop med reinkarnation och buddism och så vidare. Vill du lyssna, kan du göra det här.

http://navet.libsyn.com/navets02e04evalottastiernholm

Man kan ladda hem ”navet” i sin podradioapp om man har en sådan, så finns intervjun med mig på juni 2015.

Med värme,

Evalotta

6 kommentarer till “Podradioprogram med mig om tro”

  1. Har just lyssnat till ditt samtal med Markus. Väldigt intressant. Jag famlar i mig själv ang andlighet och mitt inre just nu. Har svårt att hitta ord för hur jag tror eller känner. Dina ord hjälpte mig till nya tankar och framför allt så satte du vissa mitt i prick. Tack!! /Petra

    1. Hej Petra! Tack för responsen. Kanske är det så att vissa av oss trevar oss fram hela livet; hittar guldkorn här och var och framförallt känner igen en viss ton när vi möter den. Det gläder mig att jag fick bidra på ett hörn med orden som kommer lätt för mig. Jag önskar dig lycka till och allt gott. Med värme, Evalotta.

  2. Wow! Är Du Jag eller Jag Du? Skämt åsido…Tack för ett fantastiskt radioprogram med dig och Markus! Du gav mig, i kärlek, det jag behöver just nu, en påminnelse om vem jag är och vad jag behöver:) Kombinationen av samtal kring HSP och tro i programmet var såå givande för mig. Tack för att Du finns! Nu vet jag vart jag kan hämta stöd och inspiration i fortsättningen:) Kärlek till Dig! / Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.