Hoppa till innehåll

Utveckla din intuition

Är du nyfiken på att utveckla din intuition?  
Vill du bli säkrare på att lita till din magkänsla och inre vishet?

Vi vill bjuda in till en dag i intuitionens tecken. 

Det händer något när man får utforska och öva sig i att uppfatta sin intuition. Den finns där hela tiden, men vi har mer eller mindre kontakt med den. Den här dagen syftar till att stärka din tillit till ditt intuitiva vetande.

Låt oss ta dig med på vår resa in i din egen och hästarnas värld. Vi kommer öva på att lyssna in oss själva och vår egen inre vishet. Vi kommer även öva på att lyssna intuitivt på varandra och hästarna. 

Dagen kommer varvas med meditationer, samtal och övningar som hjälper oss att utveckla vår intuition. En del övningar är tillsammans med hästarna men självklart på ett sätt så att du känner dig trygg. Övningarna går lika väl bra att gör utanför hästhagen som uppsuttet.

Varmt välkommen!

Praktiskt:

Anmälan: evalotta@stiernholm.com eller frida@steengardsgarden.se

Mat: Vi bjuder på fika men du tar med egen lunch.

Tid: Lördag den 16/3 10-16.

Plats: Släbo 225 i Kode

Kläder: Ta på varma kläder, dagen genomförs utomhus och i ett öppet stall

Kostnad: 1200:-, betalas på plats med Swish

Deltagare: Max 8

Frida och Evalotta har tillsammans och på var sitt håll utvecklat sin intuition, genom flera olika typer av utbildningar och genom många, många timmars övning. Bland annat tillsammans med hästflocken. Hästarna är fantastiska att öva tillsammans med då de står jordade och med en osviktlig närvaro. 

Du kan läsa mer om Evalotta här

Du kan läsa med om Frida här

2 kommentarer till “Utveckla din intuition”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.